Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Grattis till kattälskaren Jörgen

 

mjau mjau mjau mjau

som vi säger på kattspråket

 

miooo miooo miooo miooo

på din födelsedag

till DIG

från MIG

från MIG

från M E E E E J J J J




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skriver under på det, grattis!
2009-03-13

  Johan Bergstjärna VIP
Söt kisse! Gratulerar!!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP