Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärva kärleksglas

försökte jag
vänta på dig

med ett huvud

sprängt av tankar

likt gräs som växer
genom tung asfalt

bröt sig vetskapen
om att jag aldrig
kommer att ha dig

in till mitt hjärta

och lämnade
en liten svart skärva

kärleksglas




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-13 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab