Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom hem och satte mig

Jag kom hem och satte mig
nej
jag kom hem, tog av mig rocken
stängde av musiken
och satte mig

och kände hur saker
på något sätt föll sönder

På det där sättet det bara gör
när klockan är lite fel
och det finns Orsak
att de du vet skulle svara
inte kommer ringas




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson