Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven till min brorsdotters dop


Välkommen

Välkommen Smilla in i den fantastiska, roliga och spännande värld som livet är.
Där allt kan ske, där solen ofta lyser och idag lite extra på dig. Där sagorna och visorna är lika självklara som luften vi andas.

Och här finns du Smilla, med ett skratt liknande en porlande vårbäck. En varelse lika vacker och livskraftig som en blomma, som med den kärlek du får från dina nära fortsätter att växa och blomma.

Så återigen, välkommen Smilla in i den fantastiska, roliga och spännande upptäcktsresa som livet är.




Fri vers av solrosen1
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1