Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissen

Våningsplan

hänger samman
Staplade på varandra

Lämnar ett
går in i ett annat

Gamla fårade ansikten
Erfarna kinder
ges färg
av en klapp

Tar tacksamt emot
en berättelse
istället

Tar hissen till
första plan

saknar känslan
för upp
eller ner




Fri vers av C.Källner
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 12:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som att ofrivilligt prova på hur att drunkna, hamna under vatten på några meters djup, dras nedåt och sedan inte veta vad som är upp och vad som är ned, dra några halsbloss kallvatten och sakta flyta upp vad som tycks som oändligt långsamt, trappa inte upp det
2011-04-04

  Caprice! VIP
Och ibland går hissen sönder...
Då väntar trappans äventyr... kanske.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner