Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antar att det är fler som känner igen det här.....




Magsignalen

 

jag drar sällan

förhastade slutsatser

går inte enbart

på första intrycket

även om det oftast

visar sig vara rätt

 

alla ska ha sina chanser

missförstånd ska kunna

rättas till

nya kontakter tar tid

men det finns en gräns

vad jag nu ska kalla den

 

det känns i magen

när chansen är

förbrukad

då är det ingen idé

att intala sig 

något annat 

 

 

när magen har signalerat är chansen borta

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-13 13:45



Bookmark and Share


  glittertindra
exakt så är det..
2009-03-13

  Hans Christian
Visst är det så, mycket snyggt skriven :o)
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP