Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är tydlig mot omgivningen.
Men den som inte lyssnar har inte heller förstått



Smärtpunkter

 

efter min långa svåra resa

vet jag var mina

smärtpunkter sitter

 

forcera dem inte

om du vill vara

min vän




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-13 14:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klart och tydligt allt har sin tid och måste få ta sin tid.

Eva
2009-03-13

    ej medlem längre
Bra skrivet och bra du är tydlig, men ska respektera varann och varandras känslor!
2009-03-13

  glittertindra
så är det.. helt klart.. konsten är att lyssna.. noga..
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP