Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN RIKTIG VÄN

EN VÄN ÄR NÅN MAN KAN LITA PÅ.
EN VÄN SVIKER EN INTE.
EN VÄN SKA VARA NÅGON MAN KAN TRIVAS MED OCH HAR ROLIGT MED.
EN VÄN ÄR DEN SOM BETYDER NÅGOT FÖR NÅGON!


Du får hålla mig i handen.
Du får krama mig.
Du får kyssa mig.
Men vad du än gör,
svik mig inte,
för du är det ända jag har.

Jag kanske inte e vacker.
Jag kanske inte e snygg.
Jag kanske inte e söt.
Jag kankse inte e den alla killar drömmer om,
men jag e iallafall mig själv,
och de e jag stolt över!

Du är så snäll och rar,
du är den bästa vän jag har.
Min bästa vän kommer du förbli,
för ingen har så kul som vi.
Vi hittar alltid på en massa trams,
och om vi bråkar blir vi alltid sams.
Du är den bästa vän jag har.

Jag vill vara en tår.
Jag vill födas i ditt öga.
Jag vill färdas nerför din kind.
Jag vill dö vid dina läppar.
Jag vill alltid vara din....

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår,
och alla mina levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt,
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min,
och gråten är min när du gråter.




Fri vers av Ellin
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin