Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en vision likt andra...hur det skulle kunna bli. Men mitt hopp låter det vara en varning...hur det skulle kunna bli. Det kommer inte bli så.


Den döda dansen

På hästarnas berg
står vinden stilla

Hon iaktar

De skrikande massornas blickar
De skrämda ögonens avgrundar

I galaxens mörker
sitter solen och ser

Hur en efter en
...
fruktansvärt vaknar




Fri vers av GaiaKaja
Läst 496 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-13 17:36



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Wow!Den är bra:) Bravo!Bra skrivet!*bokmärkes*och*applåder*
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja