Ett så litet uppbrott som att åka hemifrån några dagar, det räcker....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett så litet uppbrott som att åka hemifrån några dagar, det räcker.....


Varje uppbrott

 

uppbrott

så deterministiskt

som ett aldrig mer

 

vet ju hur fånigt . . .

men så har

det blivit

 

den stressade

skräcken i mig

satte dessa spår




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår dig, jag gruvar mig i flera dar när jag har en tid att passa någonstans några mil bort. Detta stressar mig med ....
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP