Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärna det

I ett rum fullt av människor
går jag vilse
i mig själv

igen

och om jag gräver
djupare

in
hittar jag ut?

full

av sprit
och andra människors tankar

eller är jag bara ett offer
för min egen hjärnas fascism




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson