Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När feminismen blir patologisk.


Mea Culpa

Jag gör avbön för mitt hankön att jag föddes det var fel
och ber om ursäkt för var våldtäkt där jag tydligen haft del
men jag ville ej ha pille, det var bara så det blev
och om du tycker det gör skillnad var god kyss mig i mitt skrev!

Jag är född och därav nödd att bära denna skam
med en kuk under min buk, jag får vandra livet fram
med en dase och en klase som jag svingar där jag går
fötrycker jag var kvinna, ja, tar varje chans jag får

Med min kuse, med min buse, ja jag vet jag är defekt
ingen klitta, ingen fitta, men ingen djävel är perfekt
och jag ville ej ha pille, det var bara så det blev
och om du tyker det gör skillnad var god kyss mig i mitt skrev!




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson