Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev Till Framtiden

Kära Framtiden.com

För en tid sedan köpte jag en utav era produkter och vill nu reklamera.

Första gången jag fick upp ögonen för ovan nämda produkt var när jag fick höra er slogan, "Framtiden är inte längre vad den var". Jag fick tid hos er rådgivare, en herr Inge Hopp, som rekomenderade introduktionserbjudandet Närhet. I paketet ingick även motivation och glädje.

Som ett extra introduktionserbjudande så fick jag även välja mellan kärlek eller vänskap. Produkten visade sig tyvärr vara defekt för jag valde vänskap, men fick kärlek och illvilligt skvaller. Jag återlämnade det väl inom tiden för öppet köp.

Jag beställde därefter ett nytt exemplar, dessutom uppgraderat till kärlek, samt med ingående trygghetsgaranti. Men det måste ha blivit ett fel i kommunikationen, för istället fick jag tillbaka måndagsexemplaret som ett brev på posten, denna gång uppgraderad till självförnekande kärlek, martyr, modifierad med dålig självinsikt samt social manipulation och förtal.

Givetvis vägrade jag ta emot försändelsen, men när jag påpekade felet för brevbäraren hävdade han att enligt reglementet var det kotym att ta emot varan innan en begäran om återlämnande under öppet köp kunde göras. Tyvärr lät jag mig övertalas.

Jag skriver till er nu i hopp om att kunna byta ut denna vara mot en annan av motsvarande värde. Vad sägs om en mops?

Med vänlig hälsning

Hans Trots




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 21:02



Bookmark and Share


    Nattviol
är mopsar bra för framtiden?
behändiga och ganska söta om man tänker efter...

klurig och finurlig text
med seriösa undertoner
; )
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson