Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tackar igen

Tackar sinnet som
sjunger
i ekot

Tack tid

Tack Tröst

Tack Tal

 

Tack Vind

Tack Jord 

Tack Dal






Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 600 gånger
Publicerad 2009-03-13 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson