Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själaskugga


En skugga
döljer
aftonstjärnan
som
har fallit
i sömn




Fri vers av Roula O
Läst 424 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-13 22:53



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Roula!

Ja, den här var nog en av dina bästa. Den korta intensiteten är det som tilltalar mest. Hälsar vännen Fredrik
2009-03-14

  Eaglemountains VIP
Här har DU överträffat Dig själv, underbart att läsa ....
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O