Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kusin!

Hey
Ser ni tjejen där som går över torget mot bankomaten?
Hon som ser så fri ut?

Det är min kusin.
Vi växte upp som syskon
Och hon är min vänskap och min kärlek.
Hon är mitt allt.

Hon
När hon går ser det ut som att hon dansar
svävar fram.
Det är hennes blåaögon som följt mig under alla år
Det är hennes händer som funnits i mina
Det är i hennes armar jag gråtit
och skrattat
Under alla år.

Det har alltid varit hon och jag
Vi har alltid funnits
och kommer alltid finnas.
Vad hon än gör
Vad jag än gör
hur illa saker och ting än går
Så kan ingenting ta isär oss
För på ett sätt
Är vi en.
Vi är varandra.

Blodet som flyter i hennes ådror
Finns också i mitt
Och jag är Så Stolt Över att du är min
Och att jag är din
Och ingenting kan någonsin bryta vårat band.
För ditt blod är mitt
Och mitt blod är ditt


Föralltid
Förevigt

Älskade!




Fri vers av Halili
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili