Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad.

Istället för dina ord
Kan inte du bara ta grenen där, från rosenbusken
och slå den hårt i mitt ansikte?

För Jag orkar inte lyssna mer på dig just nu.
Jag går och lägger mig och sover ett tag.
sover och sover och sover
väck mig inte förens jag orkar igen...




Övriga genrer av Halili
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili