Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag vill inte ha dig

Jag säger inte att jag vill ha dig, men när jag ser på dig och du ler så är det så mycket värme som strömmar genom mig.
Jag vill röra dig, känna dig och vara nära dig.
Din doft som fyller mina sinnen gör de här behoven oemotståndliga.
Jag ser ju i min ögonvrå hur du granskar mig.
Jag ser dina blickar jag är inte blind!
Du fyller mig med kärlek, men du vill inte ha den.
Varför?
Du berör mig och jag ryser.
Denna enorma känsla av din beröring får våg efter våg att svepa genom mig.
Jag står precis brevid dig
Men ändå går jag sönder av längtan.

Se mig!
Rör mig!
Du fyller mig med kärlek, men du vill inte ta emot den när jag ger den, och du vill inte ha mig.

Men jag klandrar dig inte för det.
Om du är lycklig med någon annan så unnar jag dig det.
Och jag klandrar inte dig för att du är så dum som inte förstått att jag är här och att det är mig du bör vara med.
Jag klandrar inte dig,

För det kommer aldrig ske.

Det har gått för lång tid
Och då du väl förstått, så är det försent.
Det kommer aldrig bli vi
För jag vill inte ha dig.
Jag är kär och du fyller mig
men jag vill inte ha dig



längre.




Fri vers av Halili
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 17:41



Bookmark and Share


    marie tries
Jättebra!
Var nästan läskigt hur lätt det var att relatera till!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili