Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Religioner kommer mellan kärlekar.

Det är när religioner kommer emellan
som jag blir tvungen att välja.


Antingen lever jag ett liv med den jag själv valt att älska
och tvingas till ett accepterande av omvärldens hat.

eller.

Så skyddas jag av omvärldens kärlek
och väljer att inte längre älska
den jag valt.




Fri vers av Halili
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-03-15 17:41



Bookmark and Share


  Desire'e
väldigt bra skrevet..insiktsfullt,djupt såå sant..jag känner igen mig i din stil
kram
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Halili
Halili