Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen skriven som en bildtext till denna bild


Var vänlig och dröj. Du har nummer 153 i kön.

min garderob är för tillfället ur funktion
och den flygande kvasten ligger på hyllan

så jag får väl skapa mitt eget sagoland då

medan jag sitter här och väntar
på bättre tider,
snyggare män
och äkta magi




Fri vers av Knasboll
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-14 00:09



Bookmark and Share


  Angeldust
Härlig läsning /kram Sunny
2009-03-15

  Blåbäret
underbar läsning...
2009-03-14

  melancholia
snyggare män, som fan i heller? helt ärligt nuföritden plockar killar ögonbrynen och slingar håret och använder ansiktsmask på söndagar)..

hmm snyggare nej tack, skön poesi.då,
2009-03-14

  VampyrÄngel
Fruktansvärt bra!
Det blir ett bokmärke! ^^
2009-03-14

    Tea Alex VIP
*skratt*
Jaaa bra skrivet!
2009-03-14

  Carola Zettergren
:):)Ursnyggt!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Knasboll