Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig

dina ögon får mig att se

din vinkning

mig att le

när vi pratar smälter något

ihop

din skugga tar min i hand

låt oss förbli

jag har ingen högre önskan

just nu




Fri vers av la-poet
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-09-09 10:50



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Jag sluter ögonen och smakar på dina ord.Vackra.Nära.
Men jag skulle vilja ha stor bokstav i många nya rader som ; Dina ögon...När vi...Din skugga...Låt oss förbli...Jag har ingen...
Men den ska kanske va såhär just för dej?

"din skugga tar min i hand" LOVELY !
2005-10-02

    zapatista
visst är det skönt när man jänner att man är på rätta plats
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet