Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag ville

Jag har aldrig bett om för evigt
eller himlen
de sju haven
och allt mitt emellan
men åtminstone imorgon
hade väl inte varit fel?




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 01:13



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härlig
och positiv
dikt
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad