Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar inte utan att avsluta


Frusen dagg under mina fötter



Jag har börjat
lägga mig
tidigare

inte
för att


jag vill avsluta
dagens timmar
fortare

utan
för att


jag vill påbörja
den med dig
igen


och igen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 560 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-14 11:37



Bookmark and Share


  genni VIP
De här raderna är otroligt vackra, *applåd*!
2009-08-06

  Sanningsägaren VIP
vackert och känner igen känslan
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris