Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar i alla fall på m

 

målarkurs i helgen

smakar på ordet

mmmmm

 

kom till Uddevalla

när faktum stod klart

magsjuka

 

det var bara att vända

i raketfart

tänka på att det

blir fler möjligheter

mmmmm




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-14 09:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"nöden har ingen lag"
Så mycket roligare nästa gång.
2009-03-15

    Erika H
Vända tillbaka men inte bort.

Ja, det kommer alltid en annan Möjlighet.
2009-03-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Aj aj.... inte kul
Jag vill också måla, kunde det en gång i tiden, men har tappat bort hur man gör!
2009-03-14

  Eaglemountains VIP
målarlängtan, magsjuka mal och molar, motbjudet, milade med missilfart, men mera möjlighetet manar, man minns
2009-03-14

  Njord
Shit happens, det går nya målarkurser.
Krya på dig
2009-03-14

  Fånga dagen
Stackare vintekräksjukan är ingen höjdare jag hade den för 3 veckor sen .
Trist att du missa målarkursen
krya på dig drick mycket vätska helst varm
mvh Anna-Karin
2009-03-14

  Hans Christian
Vad tråkigt, hoppas du snart kan åka igen. Kram
2009-03-14

    ej medlem längre
Synd, att måla är kul och bra terapi för själen...
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP