Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Urholkat slukat

 

det sägs att rädsla

urholkar själen - sorgen

slukade skräcken

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-14 11:05



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärd, hur än man läser den. Även om man byter ut orden .....
2009-03-14

    ej medlem längre
..och summa summarum på denna otroligt fina senruy blir av min tolkning att det blev som att välja mellan pest o koler.
Fasligt snyggt !
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP