Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är lördag... det är nu... och det är en titel till en text... i en ruta...



Det är kvavt i mitt huvud nuförtiden,
som om världen står stilla, tankarna står stilla
... men skallbenet rusar i drömlik hastighet
ska vi framåt, lilla hjärnhjälm... kan du inte vänta på mig?

Alla dessa underbart korrumperande sekunder
vet du, ensamhet har ett ansikte
samma ansikte överallt... på allas anlete
det är tyst, det är dovt och det är fastfruset

ensamhet är som vind och tid
det tär på en... det äter en...
filar ner ansiktsklumpen till...
till ett slätt, välpolerat ingenting

Varför inte... 
väck mig när jag somnar och vaknar
väck mig, stör mig
ät av min avskalade tillvaro
slå mig, flå mig... gör vad du vill...
ge mig något oförtjänt
ge mig... ge mig... ge mig...

... tid

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen