Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en avlägsen vän

är det verkligen en vän
eller

en bekant




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 14:11



Bookmark and Share


  Maria Natasja
hmm...en människa man känner..
2009-03-15

  Obnoxious
Det känner man när man träffas...
2009-03-14

    sunnanvind
Frågan är vad...ja..tål att utvärderas!
2009-03-14

  kath
..tror jag med att hjärtat avgör ... vänner kan vara både nära och långt bort ..så tror jag :)
2009-03-14

    ej medlem längre
handlar det om meter eller när-heter?
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP