Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min debut på ett gym. Blandade känslor, INGET för mig iallafall! Tvångstankar, ideal, vältränat... nejtack.


Som samhället vill att du ska vara, så vill du också vara (eller?)

Techno-dunka-dunka-snabbt-ska-de-gå
komisk, smått pinsam osäkerhet
(inte vet jag vilket håll dörren ska öppnas från)

tajta träningskläder, hörlurar trots dunket
svett
(maniskt sätt att rädda samvetet?)

maskiner, stål, timers
affischer med vältränade, lyckliga människor som njuter livet till fullo
såna som klarar heltidsjobb,
barn och ändå har platt mage
(ideal, konstgjort)

Maskiner som tränar, ger dig vad du vill ha
(VAD SAMHÄLLET VILL HA)

dunka-dunka-livet-är-en-fest
(bara-man-är-smal-o-vältränad)






Fri vers av Karin E
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 18:13



Bookmark and Share


  jordgubben
det fick bli ett bokmärke på den texten:)
2009-03-14

  jordgubben
Helt underbar text!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VERKLIGEN. *gapskrattar*
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar gym.
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E