Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömde eller?


Jag städslade en stjärna

Jag drömde att vinden förde mig
mot en stjärnklar himmel, där
stjärnorna vänligt blinkade.
Jag städslade en stjärna och
red ut i rymden.
Färden stannade vid himlens
port, där allt lyste av renhet
och stillhet.

Där fanns de mina, dom hade
sin skepnad.
Det blev glädje och kärlekens
omfamning.
Det var mycket att berätta,
allt som hänt på jorden,
sen dom blev kallade till Gud.

Den ljumma nattvinden smeker
mitt ansikte, och väcker.
Jag känner glädje, när jag tittar
på himlavalvets alla stjärnor.
Jag valde en av de tusende.
Ville ha till vän.
Att få lätta mitt hjärta, få
berätta om sorg och glädje.

Jag blickar upp och ler mot
stjärnan min vän.
Jag är lycklig och inte ensam
mer.
Så välj en stjärna, ha den till vän,
berätta om sorg och glädje och
famna då alla våra minnen.




Fri vers av UllaBritta
Läst 553 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-15 00:34



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat,
2014-03-15

  Connie
Underbar text! jag läst har jag stjärnor i fickan!
2014-03-07

  LenaLisa
En underbar text och en vacker bild!
Tack/Lena LIsa
2009-03-15

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Stjärnhimmeln är svindlande och fascinerande - och det kommer till uttryck här!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta