Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi var barn så sa vi ''den som sa det han var det''


Den som sa

 

den som talar om

trampa på andra kanske

är den som gör det




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-15 11:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja ibland kan det nog vara så.....
2009-03-15

  Hans Christian
Mmm mkt tänkvärt. Mycket bra.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP