Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag aldrig var






Ser den flicka
som aldrig var jag

men som jag
längtade att vara

sorgens fågel
bodde i mitt öra
viskade sina sorgliga toner
in i mitt huvud



Men kärleken kom

och kärleken lyfte och bar

över bråddjupet
där skräcken bor

väckte glädjens sång
i mitt inre

och visade
hur glädjens toner
kan finnas tillsammans
med smärtans tunga moll

befriade mitt skratt
att glittra


byggde sin bro
av ljus

över mörka vatten

gav ljus som leder
i den villande skogen

skapade åt mig ett bo
bäddade

med ömhetens händer

min tanke till ro



















Fri vers av Michaela Dutius
Läst 480 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-03-15 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbara hoppfulla ord.
Bokmärke.
2009-03-29

    Maria Malm
Tycker mycket om stämningen i denna..hoppfullheten
2009-03-25

  Maria T
En stämningsfull poesi
där kärkeken lyfter och bär
i glädje och i smärta och
bäddar tanken till ro
2009-03-21

  Lasseman VIP
Åh! denna poesi inger hopp och tro, som vi så väl behöver, fin och vackert skrivet min vän.. applåder och kramar.. Lasse
2009-03-21

  Lia-Lej
Denna text gnistrar och smådansar och leker sig helt balanserat in i var och en som råkar läsa den!! Suveränt!
2009-03-20

  © anakreon VIP
Mycket vacker.
Carl-Erik
2009-03-17

  handfast.
"byggde sin bro av ljus" "skapade åt mig ett bo, bäddade med ömhetens händer min tanke till ro" både sorgligt men hoppfullt..gillar sättet du binder ihop orden:)
2009-03-17

  Bibbi VIP
"Men kärleken kom"
Så väl att den kom
och förvandlade Ditt liv...
Bokmärke.
2009-03-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert sagt om det under som kärleken verkligen är. Jag kan skriva under på varje ord i din text.
Fantastiskt fint poetat!
2009-03-16

  Sladjana Zubcevic
"Men kärleken kom

och kärleken lyfte och bar

över bråddjupet
där skräcken bor

väckte glädjens sång
i mitt inre

och visade
hur glädjens toner
kan finnas tillsammans
med smärtans tunga moll"
Underbart skrivet min vän.
2009-03-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Suveränt vacker poesi!
2009-03-16

    eva m h
Underbar Michaela!
2009-03-15

  anits VIP
Mycket vackert skrivit
2009-03-15

  Carola Zettergren
Enastående, mycket vacker poesi, med nerv, själ och känsla uti !
2009-03-15

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet!
2009-03-15

  Christine Sabel
Wow, så vackert! Det låter som ett rikt liv du har...inspirerande..
2009-03-15

  friheten
Vacker ksriven
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius