Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig kära poet

Du skrivet så underbart naket


Du delar dina erfarenheter


Dina dikter berör


Du inspirerar mig


att utforska skrivandets former

att våga gräva lite mer

att söka efter mitt hjärtas normer

Uttrycka mig vidare i livet

Genom att du skriver som du gör


modigt

naket

och

sårbart


Tack för att du vågar beröra mig.

Jag njuter av det du gör.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 1243 gånger och applåderad av 65 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-15 13:36



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Jättefint.
2010-01-09

  Suzy med punkterna
Vilken hyllning, vacker och varm.
2010-01-07

  ~Leonardo~
Visst är det en underbar källa att finna inspiration på.
fin hyllning till vänner poeter!!
2009-08-25

    malleliten
Stilfullt, och man har ett leende på läpparna när man har läst sista raden!
2009-08-13

    ej medlem längre
Vilken inspiration
du ger här!
2009-07-24

  Nils Teodor VIP
Tack själv för dina vackra ord.
Man kan säga att poeter påverkar och berör det innersta i människans natur.
2009-06-12

    Cajsa
Vackert skrivet till en poetvän
2009-06-07

  Ola Rydberg
vackert
2009-05-14

  Eva Langrath VIP
Ord från hjärtat från poet till poet.

Eva
2009-03-24

  Lejonhjärtas poesi
Härliga ord
2009-03-21

  firefire
ja det är härligt att vi har varandra att beröra och bli berörda av!
2009-03-20

  Eaglemountains VIP
En mycket vacker hyllning, underbart skrivet.
2009-03-18

  Silverstjärnan
Vacker Hyllning!
2009-03-17

  coffe
jag suger åt mig lite av din goda
kraftkälla och säger bara underbart skrivet//c
2009-03-16

  Tjeckspeare
fin
2009-03-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, den är fin och ger en hymn åt oss poeter!!


Tackar
2009-03-15

  Michaela Dutius
En hyllning som ärligheten och rakheten är värd
2009-03-15

  Carola Zettergren
Fint, till en poet som kan beröra på ett särsklit vis!
2009-03-15

  Mygg
Ja, så fint!
Jag skulle så gärna vilja skriva under dina vackra ord med mitt namn, för du talar även ur mitt hjärta!
Mygg
2009-03-15

  Freeman
Ryser av dina ord, som är så vackra, att vem man än är, kan man ta dem till sitt hjärta, och fyllas av både lycka och värme...helt helt underbart, Cosmic Johanna! --<-<<@
2009-03-15

  Kameleont
Vackert! Du berör med dina texter....
2009-03-15

  Söder
vissa dikter berör oss, och denna har en fin känsla i sitt uttryck för någon annans sätt att skriva.
2009-03-15

  friheten
VAcker skriven
2009-03-15

  Nova-Liv
vackra ord och vacker bild vackert.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna