Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa världen

Hon ville visa världen sin ensamhet genom att älska

Älska sönder, svetsa samman, låta falla

Tidresa, framtidsdrömmar

Hon ville älska ensamheten genom att visa världen

Att

Liten kan själv
(Liten kan du vara själv!)




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia