Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna blickar

Jag såg dig idag.

Och du såg mig.

Det vet jag,
för du vände dig bort.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 16:37



Bookmark and Share


  Myosotis
jattefin Linnea! du ar duktig du pa finurliga fina sma dikter =) saknar den gamla goda tiden da man fick sin ordentliga dos av detta..
2009-04-03

  kärleksbarn
underbar.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey