Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick två

så ringer telefonen

och min hud blir alldeles kall


om jag bara fick se på dig




Fri vers av Nioma Trey
Läst 459 gånger
Publicerad 2009-03-17 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey