Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag kl 16.50


Framåt

 

inte förrän nu

minns jag

att söndagar

brukar vara min veckas

värsting

 

jag tolkar det

som ett tecken

på att det

går framåt

inte bakåt




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-15 16:58



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-15

  Bibbi VIP
"det går framåt inte bakåt"
Applåd!
2009-03-15

  jardan
å tänk att få njuta en söndag början på nåt gott
2009-03-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett steg i sänder
sen kanske händer
att det vänder...
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP