Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt



mina ord hade börjat värka allt mer
vred sig runt mitt huvud

och kramade varm svett
ur hjärnan

men jag hörde
jag hörde klart och tydligt hur våren kom
smekte mitt fönster med lena ljud

och rödhaken sjöng
som en brinnande riddare

att alla vi som
attackerat varandra
skulle botas

med varsin

droppe sommardagg




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 17:34



Bookmark and Share


  Halili
wow!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab