Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder...

Mitt hjärta blöder
för den som en gång var mitt hjärtegryn

Droppe efter droppe rinner långsamt ut
tar med sig kraften och minnet av en knubbig arm
som värmde gott runt mammans hals

mitt hjärta blöder...




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-15 17:34



Bookmark and Share


  Halili
aj
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**