Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bristningar


när livet i en har börjat
leta sig en egen väg
har ledsnat på att vara bunden
till den här kroppen

vad gör man då?

ska man släppa det loss
eller hålla det kvar
släppa fri
eller binda fast

bli ett tomt skal eller
någon med en kuvad själ

när livet i en har börjat
slingra sig iväg
ska man slingra sig efter

eller ska man bara lägga sig ner
och fortsätta

andas?




Fri vers av astranova
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 21:20



Bookmark and Share


    Janniqa
Bra titel!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

astranova
astranova