Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS DAGG

I själens wildmark,
speglar gryning sig i frusen sjö.
Men ljuset....
får hjärtats dagg att smälta,

isen.....




Fri vers av wildrosen
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-16 09:56



Bookmark and Share


  nightsoulz
o ja, helt fantastisk!!

kort och innehållsrik!
2009-11-28

  Fredrik Stillesjö
Hej memory!

Ja, en särdeles vacker vildmark. "Hjärtats dagg", en fin strof. Hälsar Fredrik
2009-04-01

  Bodil Sandberg
Så oerhört vackert!!!

"men ljuset
får hjärtats dagg att smälta som isen"

och din dikt..får mig att smälta!!
2009-03-18

  Fredrik Stillesjö
Hej memory!

Gillar denna hoppfulla och vackra dikt! Bra, tycker Fredrik
2009-03-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackra skapade bilder här.
2009-03-18

  Teresia Ridell
Vackert !!
2009-03-18

  Marjavaara
Så jävlaa braaaaa
2009-03-18

  Carola Zettergren
Mycket vackert skaldat av dig!!!!
2009-03-18

    sunnanvind
Helt underbart skrivet! Bara titeln får mig på fall!
2009-03-18

  mare VIP
Mycket vackert skrivet !!
2009-03-17

  Maria T
Din dikt lyset av Ljus
och isen smälter
2009-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Kommer att tänka på tavlorna som hängde på väggarna hemma hos farfar & farmor: älgar, det där gula gräset, höst...

Din dikt är fantastiskt vacker. Den grep genast tag i mig. Momentant.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen