Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man behöver inte veta en människas hela historia, en människas djupa tankar för att förstå det enkla, det mänskligt enkla 

senryu




Bry sig om

 

förståelse är

inte nödvändig för att

kunna bry sig om




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
öhum...så var det ju...ja!
2009-03-16

  Mr Lindemann VIP
Jag förstår inte det du skriver hr
men jag bryr mig om det ändå


(lite skämtsamt)
2009-03-16

  En strimma av guld
Helt rätt!!!
2009-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller bara ett:
Att man är med...
2009-03-16

  Öknens Ros VIP
visst är det så...
2009-03-16

  Hans Christian
Suverän !
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP