Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassning

 

som de flockdjur vi är

behöver vi varandra

ensamheten kan

driva till förtvivlans

urholkning av själen

 

vi har utrustats med

anpassningsförmåga

den räcker långt

hur långt vet ingen

förrän man behöver den




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 11:49



Bookmark and Share


  Hans Christian
vemodigt o vackert. Bravo.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP