Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spaning

 

vilsen håglöshet

håglös vilsenhet

livsmod i dimma

livslust i skugga

letar

 

försöker finna

något som

kittlar

bara lite lite

räcker




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 12:24



Bookmark and Share


  jardan
Fina rader, hoppas att en liten spirande vår kan få det att kittla
2009-03-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja det räcker med så lite... för att man vaknar till liv ur sin dimma.
2009-03-16

  Hans Christian
Hoppas du finner det min vän ! Vackert skrivet. Bravo !
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP