Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människor om människor om människor...


Alienationens poesi

 

den här dikten är besegrad
The Angry Silence
vann över dikten
den tomma himlen
speglas i Pandoras handflator
hon blåste plötslig liv i orden

som sedan dog

de förblev de samma
de sjöngs även efter att de dog
men ingen förstod längre

[Flimmer]

blicken har domnat
Pandoras skönhet
är obegriplig




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 13:51



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag är glad att jag fann er (maun, du, dead, blodet) tidigt, jag letar men hittar faktiskt inga fler, själv skriver jag inte så hela tiden, ja den enda i mars var väl Limousinen

bra text
gå upp och läs den på Bonniers så tantväldet sätter PK kaffet i vrångstrupen "sanchez vem är det, står han som dagsvers i DN, nähä då är han ingen" är ju det enda sätt dom tänker på...

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP