Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


-Mamma! Det sitter en man i köket!

-Mamma! Hans ansikte är alldeles vitt!

-Och han har en stor svart rock!

Flickan sitter upp i sängen och är alldeles vettskrämd.



-Schhhhhh.....såja....det var bara en ond dröm, säger mamman, och lägger sig

bredvid flickan.

-Nu sover vi min flicka.


I drömmen kommer en man i gestalt av mammans far. Han höjer handen och

vinkar, samtidigt som han säger: "Hej då!"

Mamman sätter sig upp med bultande hjärta. Tänker, jag måste ringa hem.

Det blir inte mycket sömn den natten.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP