Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när en tanke

väl har kommit fram
är det svårt

att låta den gå




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 14:58



Bookmark and Share


  Hans Christian
Suveränt !!!
2009-03-16

  Maria Natasja
just...så är det!

Väldigt bra tankar du har..
Håll kvar dem:)
2009-03-16

  jardan
det är nåt speciellt med dina mittiprick texter
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP