Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A-Q-B


vägen från A till B
kan te sig enkel
och så vore ju fallet
om man inte som jag
tar vägen runt Q




Fri vers av jordgubben
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 17:07



Bookmark and Share


  C Cobain
Lyrik är en utläggning av ett utropstecken, men du får in lite annat alfabet dessutom, på ett Tage Danielssons-vis!!!
2009-03-29

  Tina Q
Du lyckas verkligen hitta egna, personliga sätt att presentera dina tänkvärda budskap - en tvättäkta poet!
Qanonbra text!
2009-03-17

  Caprice! VIP
Det är just den omvägen som gör livet värt att leva...
Snyggt, vännen!
2009-03-16

  systeringer
Det är Qul med omvägar, man vet aldrig vad som visar sig!
2009-03-16

  Karin E
ler! Inget är enkelt; det enkla är alltid svårt för någon!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben