Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluter dina klarblå ögon

Trycker huvudet mot ditt bröst
hoppas för dina andetag
och ber för ditt hjärta

Snälla dra ett andetag

Vi svor att vara tillsammans
älskling vill att du stannar
tills vi upplevt allt vi har kvar

Snälla, jag svor att aldrig lämna dig





Fri vers av r_osa
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa