Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vänjer sig om man tänjer sig.....eller?


Medan jag tänjer mig

 

anpassning var det ja,

flygeln som dominerade rummet

och livet

orkade inte längre stå ospelad

i mitt ensamma hem

 

stora sängen

blev liksom sjuk

när rummet måste renoveras

för att taket läckte

och jag aldrig sov

 

runda bordet med iläggsskivor

ohanterligt

såldes på blocket

gamla köksbordet

får duga

 

hur jag än möblerar

köper nytt och tror nytt

så kan jag inte vänja mig

hur mycket jag än

tänjer mig

 

tiden

både vän och inte

får ta över

medan jag letar

nya strategier




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 18:59



Bookmark and Share


  Ilona _L
Vackert om att göra det omöjliga möjligt!
2009-03-16

  Eaglemountains VIP
Man blir aldrig riktigt nöjd, när det hela tiden är något eller någon som saknas .......
2009-03-16

  Hans Christian
Vackert skrivet om ngt som berör många.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP