Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan utropstecken

på bussen
hem från henne


utanför berättas
om våra liv


att vi är snöflingor
som faller
till snödrivor
och smälter bort
med resten


och jag
en av snöflingorna
i stormen som skulle ödelägga allt?

en önskan pressades mot rutan

om att åtminstone

få landa i någons hand
smälta i hennes hjärta

bli den
aldrig mera en




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab